2018. március 29., csütörtök

Áprilisi szám



Kedves Olvasóink!

Húsvét után az áprilisi számunk kapható lesz az újságárusoknál, MOL kutakon, SPAR, CBA üzletekben, Inmedio szaküzletekben és a Tesco áruházban!

Áprilisi számunkban is sok érdekességgel szolgálunk, olvashatnak riportot egy nagyon bájos, sokak által ismert házaspárral (Inotay Gergő és Nóri), egy kortárs templomépíttetővel, Bubrik Miklóssal, a Váci szalonban beszélgettünk Juhász András fafaragó mesterrel és Jártunk-keltünk, meglátogattuk a Váci Souvenir boltot! 
Olvashatnak Degré Alajosról, Bea Csaba tanár úr jóvoltából, Pinke József tanár úr pedig a 80 éves Vox Humana énekkarról emlékezik. Állandó rovatainkban Dóra Zoltán ad betekintést anyanyelvünk rejtelmeibe, Szalay Ákos pedig egy nagyon mély mondanivalójú, igazi emberi képpel lepi meg majd olvasóinkat a Fotósarokban.
Szeretettel gratulálunk Pálos Frigyes atyának a Magyar Örökség díjhoz, valamint Garay-Nagy Norbertnek az Ezüstgerely II. helyezéséhez!
Tovább nem is folytatjuk a felsorolást, számos érdekes írást és információt rejt lapunk. Fogadják szeretettel és olvassák!

Nincsenek megjegyzések:

Legyen újra korrekt párbeszéd!