2019. december 18., szerda

Az első lépés...

A Vác Városért Alapítvány és  szerkesztőségünk  (Váci Polgár Havilap) felhívására, "Női csomag" elnevezésű adományt gyűjtöttünk 10 napon keresztül a városban kihelyezett gyűjtőpontjainkon. Sikeres adománygyűjtésünk első végállomása a Váci Egyházmegyei Karitász volt ma délelőtt, ahová 33 csomagot tudtunk leszállítani. 
Az adománycsomagok tartalma: sampon, tusfürdő egészségügyi betét, termékminták (testápoló, arckrém). Mielőtt a gyűjtést terveztük egyeztettünk a Karitász irodavezetőjével, Palánkiné  Kiss Andreával, hogy ilyen jellegű csomagokra igényt tartanak-e, illetve mi az amire szükség van, így lett az adományok között 8 db fiúknak való csomag is, az előre megtervezett női csomagok mellett. Az összegyűjtött termékeket szétválogattuk és pótoltuk, illetve az alapítvány által vásárolt termékeket is csomagoltuk, hogy mindenkinek egységes csomagot tudjunk adni.
Az átadáson Fieszl András csoport koordinátor, Dr. Bölönyi-Horváth László igazgató helyettes, Palánkiné Kiss Andrea irodavezető voltak jelen és vették át az alapítvány elnökétől, Kucsák Gábortól az adományokat.
Hálásan köszönjük a Karitász munkáját, akik eljuttatják a rászoruló családoknak, nőknek, lányoknak, fiúknak az adományokat! 
Holnap folytatjuk a Cházár Iskolában!
A Vác Városért Alapítvány és a Váci Polgár havilap képviseletében, Jaczó Krisztina, Komárominé Dr. Kucsák Mónika és Kucsák Gábor az alapítvány elnöke adták át az adományokat





Felirat hozzáadása


Nincsenek megjegyzések:

Legyen újra korrekt párbeszéd!