2020. január 27., hétfő

25 év

Megtelt a piarista gimnázium díszterme, 2020. január 18-án. Hogy mi előzte meg? Nagy szervezői munka és rengeteg pakolás, gondolkodás, no meg az ültetésrend készítése. Mondanom sem kell, hogy nem sikerült tökéletesre. Mert nem lehet. Akárhogy igyekeztem. Ha tehetném én ülnék hátra, tényleg!
No de a pénteki készülődésben nagyon sok segítségünk volt, jöttek barátaink, voltak "küldöttek", ezúton is köszönjük a fiataloknak és mindenkinek a sok sok segítséget.
(Fotók: Török Péter munkái, köszönjük Peti!)





Szombat este, hat előtt gyülekeztek a vendégek, akivel megbeszéltük hozott  süteményt is, ugyanis sütiversenyt is tartottunk (ami persze utólag derült ki, hogy verseny is kerekedik belőle). Az előételt felszolgálták a cserkészek, mert idén is a 811. sz. Szent József Cserkészcsapat Szotyi őrse volt (Mada, Dorka, Gitta, Bori, Lilla, Adél, Polli, Emi, Dóri) akik önkéntesen vállalták a vacsora felszolgálást, de ki ne hagyjam a Váczi Néptáncegyüttes lelkes tagjait (Blanka, Marci, Levi), akik maradtak egy páran és szintén segítettek nekünk, sőt voltak barátok is, akik önkénteskedtek (itt említeném meg Hunort és Ábelt)! Voltak rikkancsaink is, akik a különszámot kiáltották és tombolában segédkeztek, Ádika, Andris és Turul valamint önkéntes segítőjük Leila.

A vacsorát köszönjük a Patak étteremnek, Almássy Gábornak és Ványi László séfnek. 
A szuper fények, hangosítás és a remek zene, immáron harmadszor Monostori Gábor, DJ Mono hozzáértését tükrözte! Köszönet érte! Rusztik virágüzletnek a díszítésben nyújtott segítséget!
Fotó: Szalay Ákos
Köszönjük Szalay Ákosnak is a fotókat, amikkel meglepett minket!
Köszönet Főtisztelendő Megyéspüspök úrnak, Marton Zsoltnak, hogy fővédnöke volt bálunknak és köszöntötte az egybegyűlteket! Hálásak vagyunk jelenlétéért!

Hálásak vagyunk szintén az est "sztárvendégének" Lackfi Jánosnak is, hogy elfogadta meghívásunkat, egy humoros, kiváló műsorral lepett meg minket. Köszönjük, hogy velünk is vacsorázott, hogy megtisztelte közösségünket jelenlétével!



Köszönjük Komáromi Blankának a népdal csokrot, hogy évről évre meglep minket remek népdalénekével.  Köszönjük a Váczi Néptáncegyüttesnek (Marcinak, Zalánnak, Csonginak, Máténak, Levinek) és vezetőjüknek Karánsebessy Balázsnak a remek műsort, hisz nélkülük sem lenne már Vác Városért Alapítvány bál!

Köszönet a város vezetésének, polgármester asszonynak Matkovich Ilonának és alpolgármester úrnak, Inotay Gergelynek, hogy elfogadták a meghívást és eljöttek hozzánk.


A terem, gyönyörű, hangulata felemelő, a lehetőség, hogy megkaphattuk... hála! Hála tölti el szívünket és hatalmas köszönet Kalász Ákos igazgató úrnak, hogy egy igazán méltó helyen ünnepelhettük lapunk megjelenésének 25. évfordulóját!


Külön köszönet Rusvay Gábornak és Tóth Péternek az italok karbantartásáért!
Ványi Éva társammal, egymást kiegészítve, segítve egy remek estét tudhatunk magunkénak vagy magunk mögött? Talán mindkettő igaz. Reméljük valódi ünnepet sikerült varázsolnunk. 
A műsor és vacsora után jött a torta, de előtte egy ének, egy szép magyar születésnapi köszöntő, amit együtt énekeltünk. 💓

A tombola előtt, a süteményverseny győztesét megleptük egy köténnyel: Classified Váci Polgár háziasszonya 2020.

Lehet, hogy nem sikerült akkor helyben tolmácsolnom, tolmácsolnunk, hogy mennyire meghatott minket és jólesett, hogy ilyen sokan eljöttetek és velünk együtt ünnepeltetek! Köszönet a tombolákért. Köszönjük, hogy egy fél mondatra 19 tepsi süteményt sütöttetek, hogy mindenki megmozdult egy kicsit, egy kicsit mindenki hozzátett! Ez remek érzés! Együtt tudunk tenni egy nemes ügyért. Köszönet ezerszer és ígérjük  a folytatást! Isten éltessen mindenkit!









































kkm

Nincsenek megjegyzések:

Legyen újra korrekt párbeszéd!